Hogyan működik?

Vasalás GYIK

1. Hogyan történik a ruhák tárolása?

A ruhák, textíliák egy fedeles címkézett dobozba majd fedeles műanyag tárolóba kerülnek átvételkor. Mindaddig, amíg vasalásra nem kerül sor ebben a dobozban maradnak a ruhák. Vasalást követően a jelzett igény szerint hajtogatva visszakerülnek a dobozba, vagy vállfára akasztva, védőfóliázva ruhaállványra kerülnek.

2. Saját vállfáimat használhatom?

Saját vállfáit használjuk. Szállításkor készítse ki, a ruhákkal együtt adja át kollegánknak.

Amennyiben nincs vállfája, nálunk vásárolhat. Megrendelésnél vásárolt vállfákat a későbbiekben minden megrendelésnél készítse elő és adja át kollégánknak, a kivasalt ruháit azokon hozzuk vissza Önnek. Amennyiben további vállfákat szeretne a vasalással együtt megrendelheti.

3. A ruhavédő zsákokat meg kell őriznem?

A ruhavédő zsák többször is használható, ezáltal nem terheljük fölöslegesen környezetünket, ezért ne dobja ki, hanem használja többször.

4. Mit kell tennem munkatársuk érkezése előtt?

Készítse ki a megrendelés tárgyát képező ruhákat, textíliákat. Tegye melléjük a vállfákat és – ha van – a ruhavédő zsákot, zsákokat.

5. Ha kifogásaim vannak a szolgáltatással kapcsolatosan, hol jelezhetem?

Csapatunk jelszava “kifogástalan munka, elégedett vevő”! Ennek érdekében munkatársaink megfelelő körültekintéssel és szaktudással végzik a teljes munkafolyamatot, a vasalás minőségi ellenőrzéssel zárul. Amennyiben mégis jogos kifogásai merülnek fel, úgy azokat igyekszünk megnyugtatóan rendezni, a hibákat kijavítjuk és visszaszállítjuk ruháit.

6. Kapok-e kártérítést, ha ruhámban kár keletkezik?

Átvételkor a ruhák mennyiségéről és állapotáról jegyzőkönyv készül. Kérjük, jelezze kollégánknak az esetleges sérüléseket. Amennyiben egy sérülés csak a vasalásnál derül ki, a sérült ruhát vasalás nélkül szállítjuk vissza Önnek. Minőségi és mennyiségi reklamáció esetén, a szolgáltatásunk igénybevétele során tönkrement, illetve elveszett ruhákra kártérítést fizetünk. A kártérítés mértéke ruhadarabonként bruttó 5.000,- Ft . Részletek az Üzletszabályzat menüpontban.

7. Hogyan történik a vasalás?

A ruhavasalást professzionális vasaló asztalokon végezzük, csupán meleg kézi vasalók és gőz használatával. A vasalás során semmilyen vegyszert nem használunk, így a ruhákon elszíneződések nem keletkezhetnek. Amennyiben mégis tud olyan ruhaneműről, amelyik valamilyen oknál fogva érzékeny a gőzre, kérjük jelezze kollégánknak. A ruhákat a belevarrt cimkéken található utasítások alapján vasaljuk, ezek hiányában a kialakult szokás szerint történik a vasalás.

8. Mi fér 1 kg ruhába?

Egy kg ruha 5-6 ing, 6-8 póló vagy blúz, 3-5 nadrág, 6-8 párnahuzat, vagy 4-6 törölközőnek felel meg, azok méretétől, az anyag vastagságától, illetve a bélés típusától függően.

9. Kis mennyiség vasalását vállalják-e? (pl: 2 db ing?)

Igen, üzletünkben leadható bármekkora mennyiségű vasalnivaló.

10. Hol rendelhetem meg a szolgáltatást?

Jelenleg Székesfehérváron és környékén nyújtjuk szolgáltatásainkat.